Russian Iron Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Uusia alueita avattu kerhon jäsenille! Kirjautumalla pääset näkemään ne.

Rekisteröintisopimus

TERVETULOA RUSSIAN IRON FINLAND FOORUMIIN !

Hyväksymällä tämän lomakkeen ja sopimuksen  Russian Iron Finland ylläpitämälle keskustelu alueelle, sitoudut samalla noudattamaan keskustelualueen sääntöjä että olemaan lähettämättä tekijänoikeuksia tai yksityisyyden suojaa loukkaavaa, yhdistyksen toimintaan kuulumatonta, muuten väärää, epätarkkaa tahi loukkaavaa tai lain vastaista tekstiä, kuvia tai muuta materiaalia.

Ylläpidon ei ole mahdollista jatkuvasti tarkkailla taululle kirjoitettujen viestien oikeudenmukaisuutta tai tarkkuutta. Russian Iron Finland ei siten voi ottaa vastuuta tauluille kirjoitetusta materiaalista, materiaalin lähettäjä on aina yksin vastuussa kaikesta lähetetystä materiaalista.

Ylläpito tekee voitavansa laittoman tai asiattoman materiaalin poistamiseksi ja varaa oikeuden poistaa haluamansa materiaalin keskustelutauluilta. Räikeä tai toistuva sääntöjen rikkominen johtaa keskustelutaulun käyttötunnuksen määräaikaiseen tai pysyvään poistamiseen.

Keskustelutaulun käyttäjille ei taata anonymiteettiä. Toisen henkilön tunnuksen käyttäminen tai identiteetillä esiintyminen ei ole sallittua. Keskustelutaulun käyttöoikeus on henkilökohtainen eikä tunnusta tai siihen liittyvää salasanaa saa luovuttaa eteenpäin.

Keskustelualueen ylläpito varaa oikeuden tallettaa taulun käyttäjistä ja käytetystä yhteydestä tietoa sekä tilastoja. Taulu tallettaa käyttäjän tietokoneelle evästeen ("cookie") joka mahdollistaa käyttäjän automaattisen kirjautumisen.