Russian Iron Finland

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Uusia alueita avattu kerhon jäsenille! Kirjautumalla pääset näkemään ne.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
 21 
 : 23 Toukokuu, 2019, 16:16:51  
Aloittaja VWK - Uusin viesti kirjoittanut VWK
Kiitos reissumiehille vierailusta! oli mukava rupatella löysät pois...

 22 
 : 23 Toukokuu, 2019, 16:07:44  
Aloittaja VWK - Uusin viesti kirjoittanut karppa
Turengissa...kiitos Matille kahveesta...

 23 
 : 23 Toukokuu, 2019, 10:48:15  
Aloittaja Arsti vaan. - Uusin viesti kirjoittanut VWK
Teet siihen etupyörän tilalle akseliin kiinnitettävän vetokoukun pesän ja sille paikka mopontyökaluihin tai apumiehen/rouvan autoon..niin voit nostaa väsyneen mopon vaan vetokoukulliseen autoon kiinni ja vetää romut tieltä hevon..tuun. ;)

 24 
 : 23 Toukokuu, 2019, 10:26:03  
Aloittaja Markku - Uusin viesti kirjoittanut Markku

Posti oli ajatellut että tänä vuonna lähetetyt Pääsiäiskortit on tarkoitettu ensivuoden pääsijäiseksi  ;D.Emäntä oli lähettänyt Pääsijäiskortteja kavereilleen, eilen sille tuli tekstiviesti yhdeltä että kiitos Pääsiäiskortista.Olihan tuo ollut matkalla jonkin aikaa.......

Toinen juttu.Tilasin operaattorilta langattoman verkkopäätteen joka tuli postin kautten.Myyjä sanoi että pakettiin tulee puhelinnumeroni ja siintä tulee tekstiviesti puhelimeeni kun paketti on noudettavissa ja kun noudan paketin niin verkkopääte on valmis käytettäväksi.
Operaattorilla on kuulemma sopimus postin kanssa että posti lähettää nämä verkkopäätteet heidän antamillaan osoitetiedoilla ja sopimukseen kuuluu että kun asiakas noutaa postista verkkopäätteen niin postin pitää ilmoittaa välittömästi operaattorille että he tietää aktivoida verkkopäätteeseen tulevan sim-kortin.
Minun tapauksessani mikään noista ei toteutunut,paketin kävin postista seurantakoodilla ja sim-kortin kävin aktivoimassa operaattorin myymälässä.
Myyjä kertoi että heillä nämä on melkein joka päiväsiä kun posti ei hoida ottamiaan asioida. 25 
 : 23 Toukokuu, 2019, 10:05:35  
Aloittaja Arsti vaan. - Uusin viesti kirjoittanut Arsti vaan.
ois tuossa naapurilla pien muulin kärri,isännän vaan emäntä pistää kapulaa rattaisiin kun halluis tehhä siiihen kukkaistutuksiaan jajne,muten ois pirtee kärri,valotkin uusittu ja kaikki eikä maksas paljoa,kymppejä..mutta on tosi pieni,olko laitojen sisäväli 1m10cm..tullee oma kokotin yli reunojen vaikka ei tuokaannyt hirveen leveeksi jääny,sellaseen 1.m30cm luokkaan..pikkusen yl 3m on tuo pitkä..miten kiikkerä tulee kun jää kärin renkaat "sisään"..rengas kokokin 10 tuumanen.

 26 
 : 23 Toukokuu, 2019, 09:41:44  
Aloittaja Arsti vaan. - Uusin viesti kirjoittanut Arsti vaan.
..säästöähän se on tämäkin..ja aika kivalla tavalla,kierrättämällä. kävin äskön ekokeskuksella,siinä työntekijälle kerroin että oisko teillä miten tuota elektroniikkaromua,meni pudjetti tiukalle koneen teon myötäja tarviis tehhä nyt uudet sähköt pyörään,oisko mahollista että noita virtapiuhoja sais leikellä noista aikasa palvelleista koneista,sehän innostu,mentiin konttiin ja kun siinä ol vielä sopivasti het oven suussa iso kasa vanhoja imureja,sanoin että noissahan sitä on aina pitkiä johtoja,eikun kelat tyhjiksi,yhestä voltastakin tuli jo pelkästään 8m piuhaa ja yl 20m sain piuhaa eikä maksanu mittään,oli vaan tyytyväinen että sai nääkin kiertoon.samoja värejähän näissä silleen on mutta on sentään hyvin suojattu kumilla ja kyllä neliöt riittää näissäkin. :D

 27 
 : 23 Toukokuu, 2019, 08:40:07  
Aloittaja Arsti vaan. - Uusin viesti kirjoittanut karppa
menee kärry itte eestään jos on vain pelkkä pyörän kuljeusvehe....
aikoinaan ostin kossupullolla rekisterissä olevan kärryn raadon ja sen kunnostin...se oli vieläpä omavalmiste ja helppo muokata niin isoksi että mahtu 1,5X3 levykin pohjalle ja samalla myös sivari heittämällä...harmi vaan ko piti kärri hävittää ko näissä rivareissa ei o säilytyspaikkaa...

 28 
 : 23 Toukokuu, 2019, 08:32:26  
Aloittaja karppa - Uusin viesti kirjoittanut karppa
grillit kuumaksi...

 29 
 : 22 Toukokuu, 2019, 22:18:16  
Aloittaja Arsti vaan. - Uusin viesti kirjoittanut Arsti vaan.
noista peltikatoille tarkoitetuista kävelysilloista saa hiton hyvät ajosillat,kevyet,edulliset ja kestää mönkijänkin ajaa huoletta.

 30 
 : 22 Toukokuu, 2019, 22:03:45  
Aloittaja Arsti vaan. - Uusin viesti kirjoittanut Arsti vaan.
hienoa! :) vauhtipyörä ok,kampuraan tullu pien kuluma kun vatkannu löysänä eestaas,kampuraa jo viilailtiin tännäin ja rupes jo pienenkin työn jälkeen paremmin istumaan siihen..uus iso pultti ei menny kunnolla pohjaan,kampuran jengat aukastiin kierretapilla uusiksi,nyt menee pohjaan asti,uus orggiskiilakin löyty ja istuu todella hyvin uriin..lauantaina uus yritys,nyt niitä lämpöjä kehiin ja kaikki käyttöön.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10